skip to Main Content

STAP-BUDGET AFGELAST!!

Helaas heeft de overheid besloten om het STAP-Budget per 2024 af te lassen. Voor 2023 hebben zij de besloten dat particulieren opleiders buiten deze financiering vallen. Waardoor je in 2023 geen gebruik kan maken van het STAP-Budget bij het volgen van onze opleidingen en cursussen.

JDO Academy, Make-up & Hairstyling school Amsterdam
Logo Nederlandse Raad voor Training en Opleiding

ERKENDE KWALITEIT

Onze opleidingen Make-up Artist Class, Basic Make-up Class en Hairstyling Class zijn CRKBO en NRTO gecertificeerd.

Gedrags-code NRTO

MAKE-UP ARTIST CLASS

Heb jij een passie voor make-up en wil je hier je beroep van maken? Dan is de effectieve “The Make-up Artist Class” voor jou!

In zestien lessen werk je, stap voor stap, aan je technieken, vaardigheden en kennis. Bij JDO Academy word je snel, efficiënt en onder de juiste begeleiding opgeleid tot Make-up Artist.

JDO Academy, Make-up & Hairstyling school Amsterdam

HAIRSTYLING CLASS

Voornamelijk voor de kappers en Make-up Artiesten die zich verder willen specialiseren in de Hairstyling heeft JDO Academy de Hairstyling Class!

Tijdens deze Hairstyling Class leer je alle technieken die je nodig hebt om een goede Hairstylist te worden. In 8 bijeenkomsten word je tijdens de Hairstyling Bootcamp klaargestoomd tot Hairstylist.

JDO Academy, Make-up school Amsterdam

BASIC MAKE-UP CLASS/ VISAGIE VOOR KAPPERS

Kennismaken met het vak Visagie? Volg dan de 3-daagse Basic Make-up Class van JDO Academy!

Ben jij kapper, schoonheidsspecialiste of wil jij je verdiepen in uiterlijke verzorging? Wil je jouw diensten aanvullen of uitbreiden met make-up? Ontdek het in onze basistraining.

JDO Academy, Make-up school
JDO Academy

JDO ACADEMY

Wil jij je verder ontwikkelen in make-up of zelfs hairstyling? Dan ben je bij JDO Academy aan het juiste adres!

JDO Academy heeft een eigen lesprogramma, ontwikkeld door oprichter en award-winning internationaal Hair & Make-up Artist Juliette den Ouden.

Vanuit de visie en ervaring van Juliette geloven wij dat iedereen met creativiteit en passie Hair & Make-Up Artist kan worden. De klassen van JDO Academy zijn klein en er is veel ruimte is voor individuele aandacht voor zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat iedereen op eigen niveau kan instappen en zijn eigen learning curve heeft.

Neem een kijkje bij onze opleidingen!

Back To Top