skip to Main Content

VOLG ONZE MAKE-UP EN HAIRSTYLING OPLEIDINGEN MET JE STAP BUDGET

Wil je opgeleid worden tot professioneel Make-up Artist of Hairstylist? Volg dan nu onze geselecteerde opleidingen met het STAP-budget! Zo kan je als werkende of werkzoekende je verder ontwikkelen in jouw loopbaan als all-round Make-up Artist of Hairstylist.

Het STAP-budget is een subsidie van de Rijksoverheid van maximaal €1.000,- waar iedereen tussen de 18-jaar en AOW-leeftijd één keer per jaar gebruik van kan maken. Voor het aanvragen van deze subsidie heb je een aanmeldbewijs van het UWV nodig.

Make up opleiding stap budget JDO Academy
Logo Nederlandse Raad voor Training en Opleiding

ERKENDE KWALITEIT

Onze opleidingen Make-up Artist Class, Basic Make-up Class en Hairstyling Class zijn CRKBO en NRTO gecertificeerd. Ontvang daarom tot €1.000 korting met je STAP-budget!

Na je inschrijving ontvang je van ons een aanmeldingsbewijs. Hiermee kan je vanaf het STAP-budget aanvragen. De juiste instructies ontvang je na je inschrijving

Let op! Het STAP-budget werkt met verschillende aanvraagdata voor verschillende tijdsvakken en de aanvraag dient minimaal 4 weken voor de start van de opleiding aangevraagd te worden.

  • Aanvraagdatum 28/02/2023
  • Aanvraagdatum 1/05/2023
  • Aanvraagdatum 3/07/2023
  • Aanvraagdatum 4/09/2023
  • Aanvraagdatum 1/11/2023

Bekijk via het UWV hoeveel budget er nog beschikbaar is via de budgetteller voor deze periode »

Gedrags-code NRTO

STAPPENPLAN VOOR HET STAP-BUDGET

Hieronder én op de opleidingspagina staat aangegeven of deze gevolgd kan worden met het STAP-Budget.

Schrijf je minimaal 4 weken voor de start van de opleiding in voor onze opleiding en ontvang het STAP-aanmeldbewijs. Alleen met het STAP-aanmeldbewijs kan je een STAP-budget aanvragen bij het UWC.

Ga naar het STAP-portaal van UWV, log in met je DigiD en vraag het STAP-budget
aan. Er zijn 6 verschillende tijdsvakken waarin je subsidie kan aanvragen.

Let dus goed op dat je jouw aanvraag in het juiste tijdvak doet, anders wordt jouw aanvraag afgewezen.

Het UWV beoordeelt of jouw aanvraag aan de voorwaarde voldoet of niet. Bij goedkeuring ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail.

Wij factureren aan het UWV het toegekende subsidiebedrag. Voor het eventuele restbedrag (als de opleiding duurder is dan € 1.000,-) sturen we jou een factuur om te voldoen.

Wanneer de restfactuur is betaald of wanneer de subsidie aan JDO Academy
is betaald door het UWV, ontvang je van ons bevestiging met meer informatie zoals jouw definitieve startdatum.

Nadat je de opleiding succesvol hebt afgerond, ontvang je een erkend certificaat en zorgen wij dat het UWV een bewijs van jouw deelname ontvangt.

€1.000 STAP-SUBSIDIE VOOR DE MAKE-UP ARTIST CLASS

Heb jij een passie voor make-up en wil je hier je beroep van maken? Dan is de effectieve “The Make-up Artist Class” voor jou!

In zestien lessen werk je, stap voor stap, aan je technieken, vaardigheden en kennis. Bij JDO Academy word je snel, efficiënt en onder de juiste begeleiding opgeleid tot Make-up Artist.

JDO Academy, Make-up & Hairstyling school Amsterdam

€1.000 STAP-SUBSIDIE VOOR DE HAIRSTYLING CLASS

Voornamelijk voor de kappers en Make-up Artiesten die zich verder willen specialiseren in de Hairstyling heeft JDO Academy de Hairstyling Class!

Tijdens deze Hairstyling Class leer je alle technieken die je nodig hebt om een goede Hairstylist te worden. In 8 bijeenkomsten word je tijdens de Hairstyling Bootcamp klaargestoomd tot Hairstylist.

JDO Academy, Make-up school Amsterdam

€1.000 STAP-SUBSIDIE VOOR DE BASIC MAKE-UP CLASS

Kennismaken met het vak Visagie? Volg dan de 3-daagse Basic Make-up Class van JDO Academy!

Ben jij kapper, schoonheidsspecialiste of wil jij je verdiepen in uiterlijke verzorging? Wil je jouw diensten aanvullen of uitbreiden met make-up? Ontdek het in onze basistraining.

JDO Academy, Make-up school
JDO Academy

JDO ACADEMY

Wil jij je verder ontwikkelen in make-up of zelfs hairstyling? Dan ben je bij JDO Academy aan het juiste adres!

JDO Academy heeft een eigen lesprogramma, ontwikkeld door oprichter en award-winning internationaal Hair & Make-up Artist Juliette den Ouden.

Vanuit de visie en ervaring van Juliette geloven wij dat iedereen met creativiteit en passie Hair & Make-Up Artist kan worden. De klassen van JDO Academy zijn klein en er is veel ruimte is voor individuele aandacht voor zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat iedereen op eigen niveau kan instappen en zijn eigen learning curve heeft.

Neem een kijkje bij onze opleidingen!

Back To Top