skip to Main Content

CRKBO KEURMERK

Wij zijn als instelling geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs), in dit Register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Maar ook onze docenten zijn CRKBO-geregistreerd. In het Register Docenten staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten.

CRKBO JDO Academy
Logo Nederlandse Raad voor Training en Opleiding

NRTO KEURMERK

Het NRTO staat voor een kwalitatief erkend en herkend hoogstaand onderwijs/opleidingsaanbod. Met JDO Academy hebben wij naast het CRKBO keurmerk ook het NRTO-keurmerk  en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling.

UWV

Wij zijn overtuigd dat iedereen een kans verdient en daarom hebben wij onze handen samen gesloten met het UWV. Als scholingspartner van het UWV bieden wij samen de mogelijkheid om mensen op te leiden zodat zij worden klaar gestoomd voor de arbeid markt. Hierdoor vergoed het UWV in sommige gevallen de opleidingskosten bij JDO Academy.

UWV PARTNER JDO Academy
HAIRDRESSERS WITHOUT BORDERS JDO Academy

HAIRDRESSERS WITHOUT BORDERS

Juliette den Ouden founder van JDO Group zet zich in voor het goede doel! Als de Ambassadeur van Hairdressers Without Borders is zij naar Nepal geweest om training te geven aan kans arme vrouwen met een extreem arme achtergrond. Lees meer over Hairdressers Without Borders en wat jij voor de stichting kan betekenen!

ERKEND LEER BEDRIJF

JDO ACADEMY is een erkend leerbedrijf. Hiermee zijn wij gecertificeerd om jong, aankomend talent te ondersteunen. Onze Praktijkopleiders leveren een belangrijke bijdrage en zijn op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het beroepsonderwijs.

JDO Academy erkend leerbedrijf
AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT

Met JDO zijn wij een van de Authentic Beauty Concept salons en is Juliette den Ouden eigenaresse van JDO Academy is de Global advocate van Authentic Beauty Concept een duurzaam en vegan haircare & hairstyling brand. Niet getest op dieren en bevat geen conserveringsmiddelen zoals siliconen, sulfaten en parabenen.

DENMAN

Als Ambassadeur van Denman (de grootste borstel merk uit de UK) staan wij voor kwaliteit en garanderen wij de beste tools. Zo heeft JDO haar eigen borstels in het assortiment van Denman. Hier word ook mee gewerkt achter de schermen van shoots en shows maar ook tijdens onze Hairstyling Classes!

DENMAN JDO Academy
PARTNER FNV MOOI JDO Academy

FNV VOORDEEL PARTNER

JDO Academy is voordeel partner van FNV MOOI; dé vakorganisatie voor iedereen werkzaam in de uiterlijke verzorgingsbranche. Als lid van FNV MOOI ontvang je maar liefst 15% korting op het lesgeld van het volledige aanbod van JDO Academy! Kijk op www.fnvmooi.nl voor meer informatie over FNV MOOI. Meld ons jouw lidmaatschap nummer en ontvang jouw voordeel!

Back To Top