skip to Main Content

MAKE-UP WORKSHOP

Leren hoe je stap voor stap een trendy zomer look aanbrengt? Benieuwd hoe een make-up opleiding eruit ziet en of dat wat voor jou is? Schrijf je dan nu in voor onze gratis online look & learn make-up workshop van 1,5 uur met een van onze topdocenten en aanvullend een Q&A!

Je ontmoet onze founder Juliette den Ouden, maakt kennis met JDO Academy en onze educator Lily neemt je mee in twee zomerse make-up looks.

We hebben daarnaast voor de deelnemers een leuke winactie én blijf vooral tot het einde, want we hebben ook nog een exclusieve aanbieding…

JDO Academy Online Workshop

MELD JE GRATIS AAN 👇

Datum en tijd
Momenteel staat er nog geen nieuwe workshop gepland. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Deelnamelink online make-up workshop
Je krijgt na inschrijving de Zoom deelnamelink toegestuurd per e-mail.

Make up artist class JDO Academy
Juliette den Ouen JDO Academy

LOOK & LEARN

Deze online make-up workshop is een unieke inkijk in de wereld van onze make-up opleidingen! Een look & learn workshop houdt in dat je kijkt en leert én natuurlijk de gelegenheid krijgt om uitgebreid vragen te stellen.

Onze educator Lilly neemt je mee door twee make-up looks. Je hebt dus alle tijd om rustig te observeren en aantekeningen te maken zodat je alvast bekend raakt met het make-up artist vak.  Het fijne van een look & learn? Je hebt verder geen spullen nodig! 

EDUCATOR LILY

Ontmoet Lilly Bok-lan Ong, de educator van onze online workshop. Lily is een vakvrouw die voor veel fotoshoots en modeshows als hairstylist en make-up artist heeft gewerkt. Ze deelt met passie haar sterke technische kennis en zorgt ervoor dat je de make-up en hairstyling vaardigheden snel eigen maakt.

Leuk weetje: Lily heeft zelf de opleidingen bij JDO Academy gevolgd dus je kan haar tijdens de make-up workshop alles vragen!

Lees meer over onze educators »

JDO Academy Lily Bok-lang Ong make up artist opleiding
JDO Academy winactie

WINACTIE MAKE-UP WORKSHOP

Niet alleen krijg je een gratis look & learn workshop als je deelneemt, maar je maakt ook nog eens kans op een gave make-up set t.w.v. € 125,- ! Schrijf je dus snel in voor de workshop om kans te maken op deze mooie prijs. De winnaar wordt tijdens de online workshop bekend gemaakt.

Actievoorwaarden
De winnaar wordt willekeurig getrokken onder de deelnemers van de JDO online make-up workshop op donderdag 3 augustus 2021 om 19:30u. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs kan niet worden ingewisseld voor contant geld.

MOODBOARD MAKE-UP WORKSHOP

JDO Make up workshop glow look
JDO_Inspiratie_Summer_1
Juliette den Ouden, JDO Academy
blank

JDO ACADEMY

Wil jij je verder ontwikkelen in make-up of zelfs hairstyling? Dan ben je bij JDO Academy aan het juiste adres!

JDO Academy heeft een eigen lesprogramma, ontwikkeld door oprichter en award-winning internationaal Hair & Make-up Artist Juliette den Ouden.

Vanuit de visie en ervaring van Juliette geloven wij dat iedereen met creativiteit en passie Hair & Make-Up Artist kan worden. De klassen van JDO Academy zijn klein en er is veel ruimte is voor individuele aandacht voor zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat iedereen op eigen niveau kan instappen en zijn eigen learning curve heeft.

Neem een kijkje bij onze opleidingen!

 

JDO Academy
Back To Top