Masterclasses

Verfijn je technieken met Juliette den Ouden’s masterclasses: waar innovatie en authenticiteit de beauty-industrie transformeren.

Masterclass Juliette den Ouden JDO Academy

BESCHRIJVING

Ontdek de geheimen van internationaal bekroonde hair & make-up artist, Juliette den Ouden, de drijvende kracht achter JDO Academy. Met onderscheidingen als de One Shot International Haircut of the Year en de titel Hairdresser of the Year in Nederland, deelt Juliette haar exclusieve technieken tijdens onze intensieve 2 tot 3 dagen masterclasses. Deze worden zowel nationaal als internationaal aangeboden

Juliette onthult de kunsten van The Face, The Cut, The Style, The Texture en The Shoot die haar aan de top hebben gebracht. Ze begeleidt je door haar methodes in make-up en hairstyling, zodat jij jezelf als professional kunt onderscheiden en verrijken. Daarnaast geloven we in teruggeven: van elke masterclass opbrengst doneren we 5% aan de goede doelen die we ondersteunen. Leer, groei en geef terug met Juliette den Ouden.

Expertise van Juliette

Certificaat CRKBO gecertificeerd

Intensieve training met hands-on ervaring

Sociaal Bewuste Bijdrage

wat je leert

Backstage fotoshoot Juliette den Ouden JDO Academy

Teruggeven aan de gemeenschap

Bij JDO geloven we in het teruggeven aan de gemeenschap. Van elke registratie voor een masterclass gaat 1% rechtstreeks naar een goed doel dat we steunen. Zo heeft Juliette onlangs de stichting Unity for Albinism Foundation opgericht, een non-profitorganisatie die zich inzet voor de bescherming en ondersteuning van mensen met albinisme.

Als wereldwijde ambassadeur voor Hairdressers Without Borders zet Juliette zich daarnaast in om jonge vrouwen in Azië te inspireren en op te leiden in het kappersvak, waardoor hun zelfvertrouwen groeit en nieuwe levenskansen worden gecreëerd.

Hairdressers without borders JDO Academy, Goede doelen
Juliette den Ouden educator en founder JDO Academy

Unieke voordelen van de Masterclasses

Juliette den Ouden’s masterclasses belichamen een unieke mix van authenticiteit en diepgaande branchekennis. Deelnemers duiken niet alleen in haar geavanceerde technieken, maar leren ook hun eigen unieke stijl te ontdekken en te verfijnen. Bovendien gaat Juliette verder dan de meeste, met een holistische benadering die de nadruk legt op het begrijpen van de klant en het creëren van looks die resulteren in een diepere connectie en tevredenheid.

Het intieme format van de masterclasses waarborgt persoonlijke aandacht en biedt deelnemers tevens een exclusieve kans om te netwerken met gelijkgestemde professionals. Wat je leert is direct toepasbaar, waardoor je je dienstverlening direct naar een hoger niveau tilt.

Data van de masterclasses

De data voor de unieke masterclasses zijn flexibel en worden op aanvraag afgestemd. Of het nu nationaal of internationaal is, wij bieden diverse mogelijkheden. Informeer naar de beschikbare data en ontdek meer over de beschikbaarheid.
oktober
2023
JDO
THE STYLE
Beschikbaar
London
november
2023
JDO
THE STYLE
Beschikbaar
Hamburg
februari
2024
JDO
THE CUT
Beschikbaar
Hamburg
maart
2024
JDO
THE STYLE
Beschikbaar
Dubai
april
2024
JDO
THE STYLE
Beschikbaar
Brasil

WAT ONZE STUDENTEN ZEGGEN

Jdo academy make-up en hairstyling school
Jdo academy make-up en hairstyling school
Jdo academy make-up en hairstyling school

WE LEREN JE GRAAG KENNEN

We zijn benieuwd naar jouw behoeftes en interesse in de beauty- en fashion industry. We maken graag kennis om al je vragen te beantwoorden of meer te vertellen over onze mogelijkheden.

Kom langs bij een van onze avonden of plan een online afspraak in om kennis te maken!

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe werkt het inschrijven?
Voor de Masterclasses is de inschrijfprocedure handmatig. Je meld je aan via het formulier en ontvangt hiervan een bevestiging. Hierna zal het team van JDO Academy je bijstaan met persoonlijke assistentie.

Helaas is het niet mogelijk om studiefinanciering aan te vragen, omdat JDO Academy een particulier opleidingsinstituut is.

Bij JDO Academy ben je verzekerd van kwaliteit en een hoog niveau. Na afronding ontvang je daarom ons eigen JDO certificaat, waar we bewust voor hebben gekozen in plaats van een branchediploma. We zijn namelijk trots op ons CRBKO-registratie en het feit dat 95% van onze studenten slaagt. Bij afronding wordt deze uitgereikt als erkenning van jouw prestaties en vakmanschap.

Bij JDO Academy staan we voor kwaliteit en consistentie in onze opleidingen. De lesmaterialen zijn niet inbegrepen bij de kosten. Hoewel je niet verplicht bent om met onze producten te werken, raden we je aan om onze zorgvuldig samengestelde pakketten aan te schaffen. Dit garandeert niet alleen een hoge standaard tijdens de opleiding, maar zorgt er ook voor dat we alle studenten gelijkwaardig kunnen beoordelen. Mocht je slechts een gedeelte van het startpakket nodig hebben, dan is het mogelijk om producten afzonderlijk te bestellen.

×