skip to Main Content
JDO ACADEMY
blank

HAIRSTYLING

      HAIRSTYLING

JDO Academy is gespecialiseerd in het geven van Hairstyling trainingen na meer dan 17 jaar ervaring in de Beauty & Hairindustrie. Hairstyling is een belangrijke toevoeging voor kappers en Make-up artiesten en daarom hebben wij meerdere effectieve Hairstyling trainingen ontwikkeld. Zo geven wij trainingen bij ons op locatie, internationale Masterclasses maar ook op maat gemaakte workshops voor bij jullie in de salon! Ongeacht je niveau, beginner of ervaren, is er altijd een training of masterclass die bij je past. De verschillende Hairstyling-trainingen zijn een goede toevoeging voor in de salon want Hairstyling is echt weer een andere tak van sport.

JDO Academy, Hair & Make-up school Amsterdam

HAIRSTYLING CLASS

Voornamelijk voor de kappers en Make-up Artiesten die zich verder willen specialiseren in de Hairstyling heeft JDO Academy de Hairstyling Class: Een Bootcamp met een zeer effectief trainingsprogramma, ontworpen door founder en internationaal Hair & Make-up Artist Juliette den Ouden. Tijdens deze Hairstyling Class leer je alle technieken die je nodig hebt om een goede Hairstylist te worden. Na deze training ben jij allround inzetbaar voor zowel Commerciele als Fashion opdrachten, tevens is deze training een zeer goede toevoeging voor in de salon!

JDO ACADEMY

SALON TRAINING

Wij merken dat Hairstyling in veel salons een onderdeel is waar meer aandacht aan besteed kan worden. Denk bijvoorbeeld aan het opsteken van het haar, bevestigings technieken en mooi los haar creeeren. Veel kappers schieten al in de stress als het gaat om de haarstyling van een bruid of een Hairdo wat langer houdbaar moet zijn. Dit komt omdat Hairstyling echt een ander vak is dan het kappersvak. Daarom geven wij naast onze Hairstyling Class ook de mogelijkheid om Hairstyling training op maat te geven bij jullie in de salon!

Back To Top