Open avond

Wil je een start maken in jouw droomcarrière in de beauty- en fashionindustrie maar ben je nog op zoek naar hoe? Of je nu onze fysieke locatie bezoekt of deelneemt vanuit het comfort van je eigen huis tijdens onze online avond, wij staan te popelen om jouw aspiraties te bespreken en je een kijkje te geven in alles wat onze opleidingen te bieden hebben.
Open avond Make-up school JDO Academy

WAT KAN JE VERWACHTEN MET DE OPEN AVOND?

Stap in de wereld van JDO Academy en ontdek de eindeloze mogelijkheden in de beautyindustrie. Luister naar de inspirerende verhalen van onze founder, Juliette den Ouden, en laat je meeslepen door haar ervaringen als internationaal Hair & Make-up Artist. Laat je verder verrassen door een exclusieve sneak peek in onze opleidingen en trainingslocatie!

Klaar om de eerste stap naar je toekomst te zetten? Meld je aan via het onderstaande formulier en duik in een wereld van beauty, creativiteit en vakmanschap. Uiteraard is de deelname volledig vrijblijvend en kosteloos.

BESCHIKBARE DATA

18 maart 2024 (Fysiek op locatie)

  • 19.00 Ontvangst
  • 19.15 Start open avond
  • 20.30 Einde

Bij ons op locatie JDO Academy, August Allebeplein 1076. 1062 AC Amsterdam

Award winning Make-up en hairstyling school

KAN JE DE OPEN AVOND NIET BIJWONEN?

Niet getreurd! We zijn alsnog erg benieuwd naar jouw behoeftes en interesse in de beauty- en fashion industry. We maken graag kennis om al je vragen te beantwoorden of meer te vertellen over onze mogelijkheden. Plan hieronder makkelijk en snel online een afspraak in!
Make-up en hairstyling opleidingen van JDO Academy

OVER JDO ACADEMY

Bij JDO Academy begeleiden we je op je reis van gepassioneerde beginner naar gerespecteerde professional, met diepgaande, praktijkgerichte opleidingen en persoonlijke ontwikkelingstrainingen.

Ontmoet ons tijdens de open avond en ontdek hoe we samen de deuren naar jouw toekomst in de beautywereld kunnen openen. Na de open avond staan we klaar om jou verder te begeleiden naar de opleiding die het beste bij jouw dromen en ambities past.

STAY CONNECTED

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends, tips en exclusieve aanbiedingen van JDO Academy? Mis niets en verbind je met ons! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, volg ons op Instagram en like onze Facebookpagina.

Samen duiken we dieper in de wereld van make-up en delen we inspiratie, kennis en passie.

×