skip to Main Content
JDO WINNAAR – COIFFURE AWARDS

JDO WINNAAR – COIFFURE AWARDS

WINNAAR COIFFURE AWARD 2107

Op zondagavond 7 mei vond de 26ste editie van de Coiffure Award gala plaats in Studio21 te Hilversum. Dé “Oscars” onder de kappers. Juliette den Ouden, Internationaal haar & make-up artiest en oprichtster van JDO Academy (voorheen Visious Academy) ging naar huis met maar liefs 2 Awards! Zij werd 2de in de Categorie Dameskapsels Zuid en 1ste in de categorie Herenkapsels zuid. Hiermee krijgt zij de titel beste Herenkapper van zuidholland!

blankHet juryrapport luidde: “Een gevarieerde serie met ongekunstelde coupes. Ondanks een vrouwelijke haarstijl of silhouet blijft het nog steeds stoer en mannelijk. Less is more”

De Coiffure award is de meest prestigieuze onderscheiding binnen de Nederlandse kappersbranche en betreft een wedstrijd op basis van haarmodefotografie voor kappers uit heel Nederland. In binnen en buitenland omschreven als dé belangrijkste wedstrijd op dit vakgebied.

Dit is niet de eerste award voor “den Ouden” in 2012 en 2013 was zij uitgeroepen tot beste Make-up Artiest van NL en wist zij in 2014 de Nr. 6 ter wereld in de wacht te slepen tijdens de wereldkampioenschappen Visagie. Hiermee belande zij in de top 10 beste Make-up Artiesten ter wereld. 2017 hét jaar dat Juliette den Ouden het podium op mocht voor de beloning voor al haar harde werken en haar haarkunsten!

blank blank

Deze mooie prestatie zal Juliette en haar Academy waar ze mensen opleidt tot Haar en/ of Make-up Artiest een boost geven want wie wil en nu niet opgeleid worden door deze getalenteerde dame.

https://jdo-academy.nl/blog-winnaar-coiffure-awards-1/

Back To Top