Ontmoet de docenten van onze make up artist opleiding

Waar kijk je naar als je op zoek bent naar een make up artist opleiding? Wellicht locatie? Prijs? Kijk je ook naar de docenten? JDO Academy heeft een fantastisch en ervaren team met veel expertise, maar ook fijne persoonlijkheden! Naast de kennisoverdracht is de sfeer waarin wordt lesgegeven namelijk alles bepalend voor hoeveel je leert en later zult toepassen. Maak daarom kennis met het fantastische team van JDO Academy!

Onze make-up opleiding docenten zijn zelf al vaak jaren een succesvolle Hair & Make-up Artist en hebben een enorme passie voor het vak, wat je dan ook zeker in onze lessen ervaart!

Daarnaast vinden we het als JDO Academy belangrijk dat studenten zich op hun gemak voelen tijden de les. De kracht van onze docenten ligt dan ook in het zelfvertrouwen geven aan studenten. We zijn ervan overtuigd dat je met een passie in make-up of hairstyling én als je gelooft in jezelf, al je dromen waar kan maken…

Wat leer je tijdens de make up artist opleiding?

Ontdek op de pagina van onze Make-up Artist Class wat je allemaal leert. Niet alleen de beste technieken, maar ook experimenteren! We vinden het belangrijk dat studenten durven te proberen. We stimuleren onze deelnemers dan ook zoveel mogelijk en willen graag vertrouwen meegeven.

 

Lily, vakvrouw en luisterend oor

Educator Lilly Bok-lan Ong wist al vanaf kinds af aan wat ze later wilde worden: kapper! Nadat ze de kappersopleiding succesvol had afgerond was ze echter nog niet uitgeleerd en ontwikkelde zich bij JDO Academy als voltallige hairstylist én make-up artist. Met haar nieuw verworven vertrouwen en uitgebreide ervaring startte ze als eigen baas: ze is kapper en colour specialist in haar thuisstad Utrecht en werkt als zelfstandige in de bridal en fashion.

Lily Bok Lang Ong Docent JDO Academy
Lily werkt als zowel hairstylist als make-up artist voor fotoshoots en modeshows. Haar kracht ligt in haar ijzersterke technische vaardigheden die ze naadloos afwisselt met een enorme portie creativiteit. Deze veelzijdigheid en uitgebreide kennis maken haar een echte vakvrouw die we met trots bij JDO Academy mochten verwelkomen!

Groei staat bij JDO Academy in elke les centraal. Lily begeleid de studenten daarom met veel passie en zorgt dat ze deze groei doormaken mét volledige ondersteuning. Door haar vriendelijke en rustige houding is ze ook een toegankelijke docent en stellen studenten haar graag vragen. We horen vaak dat studenten zich door Lily gehoord voelen en op hun gemak voelen in haar les!

 

 

 

Wat leer je tijdens de make up artist opleiding van Lily?

Naast dat ze altijd voor alle vragen klaar staat, zal ze je ook uitdagen. Lily vind het namelijk belangrijk voor de groei van studenten dat ze ook leren uit hun comfortzone te stappen. Zoals ze zelf zegt: “Live a little!” Met haar enorme dosis empathie helpt ze studenten dan ook deze uitdaging aan te gaan.

Lily haalt daarnaast haar dagelijkse dosis inspiratie uit verschillende delen van de beauty branche en vertaalt dat door in haar eigen werk én als educator. Benieuwd? Laat je inspireren door haar Instagram Lily | Hair&Makeup | Utrecht!

 

 

 

 

 

 

Hulya, creatieve duizendpoot en spin in het web

Heb je nog geen kennis gemaakt? Dat kan bijna niet! Hulya Aydos is namelijk sinds 2018 hét aanspreekpunt voor de studenten, partners en opdrachtgevers van JDO Academy én de overkoepelende JDO Group. Deze hardwerkende en passievolle Accountmanager Educatie zet zich in om alles in goede banen te leiden, zowel voor als achter de schermen.

Hulya Aydos JDO Academy
Hulya houdt van connecties maken en klantcontact. Haar toewijding zorgt ervoor dat iedereen zich altijd welkom voelt, zowel voor, tijdens als na de opleidingen. Heb je vragen? Geen probleem! Met haar meer dan 18 jaar ervaring in verschillende organisatorische functies, is geen vraag haar te gek. Ze is echt een spin in ons mooie web van hairstyling cursussen én natuurlijk de make up artist opleidingen.

Wist je dat ze ook haar eigen bedrijf heeft? Hulya is ook nog oprichter van Zaza’s beauty & Nails! Deze alleskunner is niet alleen organisatorisch sterk, maar ook nog eens een creatieve duizendpoot als fotograaf! Laat je inspireren door haar fotografie op Instagram via Aydos Photography, want zoals ze zelf zegt: “every picture tells a story.”

 

 

 

Juliette, founder en ambassadeur

Vanuit haar eigen ervaringen besloot Juliette den Ouden dat er een frisse wind nodig was in het aanbod van make-up en hairstyling academies. Zo startte ze in 2015 JDO Academy met het doel om hoge kwaliteit educatie aan te bieden gericht op persoonlijke begeleiding, zowel voor, tijdens als na de verschillende cursussen en opleidingen.

Juliette den Ouden Founder JDO Academy
Juliette staat bekend als een warm en passievol persoon die nooit stil zit. Haar onuitputtelijke energie zet ze ook in voor goede doelen. Zo is ze de ambassadeur voor Hairdressers without Borders en werkt ze vaak aan persoonlijke projecten rondom inclusiviteit, zoals “Work of Contrast” voor een stichting in Tanzania die kinderen met albinisme helpt.

Make-up en hairstyling zijn Juliette haar leven, werk, passie en plezier. Met het doel haar ervaringen en vaardigheden door te geven, zette ze JDO Academy op en trainde ze ook de huidige educators. Soms heb je de kans om haar ook daar nog te spotten!

Juliette haar droom reikt echter nog verder en zo ontstond ook JDO Management om fotografen, MUAHs en retouchers te vertegenwoordigen in de industrie. Verder opende eind 2020 JDO Salon waar men terecht kan voor een natuurlijke knipbeurt of haarstyling. Samen vormen alle JDO-entiteiten sinds 2020 de JDO Group.

Lees meer over onze founder

 

Benieuwd naar de make up artist opleiding?

Make-up en hairstyling opleidingen van JDO Academy

Volg onze Make-up Artist Class en wordt opgeleid tot professioneel Make-up Artist. In zestien lessen werk je, stap voor stap, aan je technieken, vaardigheden en kennis. Bij JDO Academy word je snel, efficiënt en onder de juiste begeleiding opgeleid tot Make-up Artist.

Ontdek de Make-up Artist Class

STAY CONNECTED

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends, tips en exclusieve aanbiedingen van JDO Academy? Mis niets en verbind je met ons! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, volg ons op Instagram en like onze Facebookpagina.
Samen duiken we dieper in de wereld van make-up en delen we inspiratie, kennis en passie.

×