skip to Main Content
JDO ACADEMY WINT BRONZE

JDO ACADEMY WINT BRONZE

JDO ACADEMY WINT BRONZE BIJ DE COIFFURE AWARDS!

Juliette den Ouden, Internationaal haar & Make-up artiest en oprichtster van JDO Academy won afgelopen zondag 22 April de 3de prijs tijdens de Coiffure Award 2018! De COIFFURE AWARD zijn de Oscars onder de kappers en word nationaal en internationaal erkend als de meest prestigieuze wedstrijd onder de kappers. JDO Academy bestaat 5 jaar en heeft afgelopen maart haar deuren geopend in een geheel nieuw pand in Amsterdam. Dit betekend voor ons en het nieuwe pand heel veel dus wij vieren dit jaar met veel trots de welverdiende 3de plek!

JDO Academy verzorgt opleidingen voor iedereen die zijn/haar passie op het gebied van haar en make-up wil ontwikkelen voor zowel starters als professionals. Bij JDO Academy kun je terecht voor diverse opleidingen, salon trainingen en zelfs privé-trainingen. Alles wordt precies afgestemd op jouw unieke behoeftes. JDO Academy heeft dit zeer professionele programma van opleidingen en trainingen ontwikkeld na meer dan veertien jaar ervaring in de nationale en internationale Beauty & Fashion industrie.

blank

Waar komt de inspiratie vandaan voor deze serie?
Als creatief mens doe ik de hele dag door inspiratie op en omdat ik voor mijn werk veel reis word ik overspoelt met nieuwe ideeën en inzichten vanuit de natuur. Zo is mijn inspiratie voor deze collectie ontstaan door de nacht.

De nacht heeft een duistere uitstraling met een verrassende sterrenhemel.
Wanneer je langer kijkt naar deze sterrenhemel wordt hij als maar mooier en mooier. De sterren veranderen van intensiteit, kleur en grootte. Mijn Collectie is gebaseerd op de nacht en zijn verassende sterren. Vandaar de duistere, bozige uitstraling van de modellen met de mooie vrouwelijke shapes van het haar. Elke coupe heeft een sparkling van kleur verandering als je er langer naar kijkt. Minimalisme staat centraal met de eenheid van Structuur & Beauty.

blank

Bio:
Juliette den Ouden: Internationaal haar en make-up artiest werkzaam achter de schermen bij gerenommeerde shoots en shows. Voorheen heeft Juliette 13 jaar in de salon gewerkt als haarstylist. Juliette is nu werkzaam als haar en make-up artiest en reist de wereld over voor haar passie. Naast haar werkzaamheden als internationaal artiest heeft zij haar eigen academy genaamd JDO Academy. Hier worden mensen opgeleid tot Haar en/of Make-up Artist. Zij is ambassadeur bij Denman borstels, creative coordinator van Rob Peetoom Academy en is trend ontwikkelaar voor verschillende merken en veelvoudig Award winnaar in de make-up en haar industrie.

Back To Top