Private Make-up & Hair Class

Transformeer je talent met één-op-één begeleiding in onze Private Class voor make-up of hairstyling, afgestemd op jouw unieke behoeften.

Make-up en hairstyling opleidingen van JDO Academy

BESCHRIJVING

Bij JDO Academy staat jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. In onze Private Class krijg je de unieke kans om één-op-één begeleid te worden door top professionals uit de beauty- en fashion industrie, of je nu kiest voor make-up, hairstyling of een speciale haarkleur techniek. Iedere sessie wordt op maat samengesteld, afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften, zodat je in korte tijd significante vooruitgang boekt.

Of je nu een doorgewinterde artiest bent op zoek naar verfijning, of iemand die de basis van make-up en hairstyling wil leren, de Private Class van JDO Academy biedt je de kans om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Één-op-één begeleiding

Certificaat CRBKO geregistreerd

Directe feedback en hands-on ervaring

JDO Netwerk en professionele coaching

Wat je kan leren in een Private Class

Make-up artiest JDO Academy
Make-up artist opleiding JDO Academy

Inbegrepen bij een Private Class

Op maat gemaakte training

Binnen de dynamische wereld van beauty en hairstyling zijn de mogelijkheden eindeloos. JDO Academy biedt een reeks Private Classes aan, elk met zijn eigen focus en specialiteit. Echter kan elke Private Class op maat gemaakt worden om te voldoen aan jouw persoonlijke behoeften en ambities. Een greep aan onze reeds beschikbare Private Classes:
Prive training Haar en make-up school JDO Academy

Unieke voordelen van de Private Class

In onze Private Class draait alles om jou. Elke training wordt afgestemd op jouw behoeften, ambities én leertempo, waardoor je de diepte in gaat met gerichte aandacht en begeleiding van een ervaren professional. Zonder de afleiding van een traditionele groepsles, geniet je van intensieve focus en directe feedback, zodat elke sessie maximaal rendement oplevert.

Daarnaast biedt de Private Class exclusieve inzichten in de beauty- en fashionindustrie. Of je nu een specifieke techniek wilt beheersen of een geheel nieuwe stijl wilt ontdekken, deze gepersonaliseerde aanpak garandeert snelle vooruitgang en opent de deuren naar unieke kansen in het vakgebied.

Prive training JDO Academy

WAT ONZE STUDENTEN ZEGGEN

Jdo academy make-up en hairstyling school
Jdo academy make-up en hairstyling school
Jdo academy make-up en hairstyling school
juliette den ouden Make-up en hairstyling opleidingen van JDO Academy

Coaching

Bij de JDO Academy gaat de Private Class verder dan het verfijnen van technieken; het is een intensieve reis van persoonlijke en professionele transformatie. Hier sta je centraal, met begeleiding die volledig is afgestemd op jouw unieke behoeften en ambities.

Onze gespecialiseerde docenten kijken verder dan alleen je vaardigheden: ze duiken diep in jouw stijl, visie en drijfveren. En voor die momenten waarop je extra begeleiding nodig hebt, is er zelfs een toegewijde coach beschikbaar. Daarmee kan je samen een pad creëren dat leidt naar zowel ambachtelijk meesterschap als authentieke zelfexpressie.

Jouw toekomst na JDO

Na je intensieve één-op-één training bij JDO Academy sta je op de drempel van een volgende stap in je hairstyling of make-up carrière. Met een erkend certificaat op zak open je de deuren naar exclusieve kansen via ons omvangrijke netwerk.


Heb je de passie en de flair om het verschil te maken in make-up of hairstyling? Na een zorgvuldige selectie kun je de mogelijkheid krijgen om deel te worden van ons JDO Talent Agency. Daarnaast faciliteren we ook stages of zelfs backstage posities bij prestigieuze evenementen en merkshows.

Fotoshoot training JDO Academy

Kosten

De Private Class bij JDO Academy is een unieke investering in jouw toekomst binnen de wereld van make-up en hairstyling. Gezien de exclusiviteit van één-op-één begeleiding, de intensieve training en het gebruik van hoogwaardige materialen, wordt de prijs bepaald op basis van de specifieke wensen en behoeften van de student.

De kosten voor een standaard Private Class beginnen vanaf €600,- voor een volledige sessie van 6 uur. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een persoonlijke training door Juliette den Ouden, zijn de prijzen op aanvraag beschikbaar.

Bovendien biedt JDO Academy kortingen voor studenten die kiezen voor meerdere sessies. Het exacte kortingspercentage varieert en is afhankelijk van het aantal geboekte sessies. Dit maakt het niet alleen aantrekkelijk voor professionals die hun vaardigheden willen aanscherpen, maar ook voor beginners die een vliegende start in de industrie willen maken.

Voor gedetailleerde informatie over de kosten en mogelijkheden van onze Private Class, raden we je aan direct contact op te nemen met JDO Academy. Ons team staat klaar om alle vragen te beantwoorden en samen met jou de perfecte training samen te stellen.

WE LEREN JE GRAAG KENNEN

We zijn benieuwd naar jouw behoeftes en interesse in de beauty- en fashion industry. We maken graag kennis om al je vragen te beantwoorden of meer te vertellen over onze mogelijkheden.

Kom langs bij een van onze avonden of plan een online afspraak in om kennis te maken!

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe werkt het inschrijven?

Voor Private Class is de inschrijfprocedure handmatig. Je meld je aan via het inschrijfformulier en ontvangt hiervan een bevestiging. Hierna zal het team van JDO Academy je bijstaan met persoonlijke assistentie.

JDO Academy bevindt zich in Amsterdam op onderstaande adres:

JDO Academy
August Allebéplein 1076
1076 AC Amsterdam

Voor de deur is het op zondag en iedere dag na 19.00 uur gratis parkeren.

TIP: Voer ‘JDO Academy’ in op Google Maps, dan kom je op de juiste plek voor de deur uit in plaats van op het plein. Geef dit ook door aan je modellen.

Helaas is het niet mogelijk om studiefinanciering aan te vragen, omdat JDO Academy een particulier opleidingsinstituut is.

Bij JDO Academy ben je verzekerd van kwaliteit en een hoog niveau. Na afronding ontvang je daarom ons eigen JDO certificaat, waar we bewust voor hebben gekozen in plaats van een branchediploma. We zijn namelijk trots op ons CRBKO-registratie en het feit dat 95% van onze studenten slaagt. Bij afronding wordt deze uitgereikt als erkenning van jouw prestaties en vakmanschap.

Bij JDO Academy staan we voor kwaliteit en consistentie in onze opleidingen. De lesmaterialen zijn niet inbegrepen bij de kosten. Hoewel je niet verplicht bent om met onze producten te werken, raden we je aan om onze zorgvuldig samengestelde pakketten aan te schaffen. Dit garandeert niet alleen een hoge standaard tijdens de opleiding, maar zorgt er ook voor dat we alle studenten gelijkwaardig kunnen beoordelen. Mocht je slechts een gedeelte van het startpakket nodig hebben, dan is het mogelijk om producten afzonderlijk te bestellen.

Ja, als je je inschrijft voor een make-up cursus of opleiding bij JDO Academy, is het belangrijk dat je bij elke les een model meebrengt om op te oefenen. Echter, voor fotoshoots zorgen wij voor een professioneel model, hiervoor worden apart kosten gerekend die we specificeren op de factuur. Bovendien is het essentieel dat je voor je huiswerk ook thuis op modellen oefent.

Voor degenen die een hairstyling training volgen: je oefent doorgaans op een oefenhoofd. Ben je al een ervaren hairstylist? Dan is het meenemen van een model toegestaan.

×