Make-up school JDO Academy

Cursussen van JDO Academy

Duik dieper in de wereld van beauty en hairstyling met de gespecialiseerde cursussen van JDO Academy. Van gepersonaliseerde trainingen tot intensieve masterclasses, elke cursus biedt een unieke kans om je vaardigheden aan te scherpen, geïnspireerd door de bekroonde expertise van Juliette den Ouden.

Verrijk je kennis, til je vaardigheden naar een hoger niveau en onderscheidt jezelf in de bruisende wereld van haar en make-up.

Liever een training op maat bij jullie in de salon? Dat kan! Bekijk hier ons trainingsaanbod en vraag meer informatie aan.
Training van 5 uur weken
€Op maat
Transformeer je talent met één-op-één begeleiding in onze Private Class voor make-up of hair, afgestemd op jouw unieke behoeften.
Op maat weken
€Prijs op maat
Verfijn je technieken met Juliette den Ouden’s masterclasses: waar innovatie en authenticiteit de beauty-industrie transformeren.
2/ 3 dagen weken
€Prijs op aanvraag
Ontdek de essentie van visagie met de Basic Make-up Class, ideaal voor kappers, beginners, of ieder die wil kennismaken met het vak.
3 weken weken
€699,-

WAAROM JDO ACADEMY?

  • Leer van de top met Juliette den Ouden zelf of professionals door haar getraind, waardoor je profiteert van haar bekroonde expertise en unieke technieken.
  • Door onze kleinschalige cursussen garanderen we je persoonlijke aandacht.
  • Naast theorie bieden we je de kans om hands-on ervaring op te doen tijdens de cursussen.
  • Ons team helpt je niet alleen vaktechnisch, maar ook in je ontwikkeling als zelfverzekerde professional met coaching.
  • Met een certificaat van JDO Academy en connecties in de industrie ben je klaar om je stempel te drukken in de beautywereld.
  • Met jouw inschrijving maak je niet alleen een verschil in je eigen toekomst, maar ook in die van anderen door onze 5% donatie aan goede doelen bij elke registratie.
Jdo academy make-up en hairstyling school

WAT ONZE STUDENTEN ZEGGEN

Jdo academy make-up en hairstyling school
Jdo academy make-up en hairstyling school
Jdo academy make-up en hairstyling school
juliette den ouden Make-up en hairstyling opleidingen van JDO Academy

Coaching

Onze cursussen bieden meer dan alleen vaktechnische kennis. Ze vormen een reis waarbij jouw groei als individu centraal staat. Nieuwe vaardigheden aanleren kan een uitdaging zijn en daarom staan wij klaar om je te begeleiden.

Elke educator bij ons heeft niet alleen een rijke achtergrond in de beautyindustrie, maar ook ervaring in coaching. Ze helpen je inzien waar jouw groeipunten liggen, waardoor je zowel je skills als zelfvertrouwen kunt verbeteren. En mocht je meer begeleiding nodig hebben, dan staat onze gespecialiseerde in-house coach voor je klaar om een persoonlijk ontwikkelplan op te stellen.

JOUW TOEKOMST NA JDO

Zodra je een cursus bij ons afrondt kan je nog meer stappen richting jouw droomcarrière in de beautysector zetten. Naast het bemachtigen van je gewaardeerde certificaat en het creëren van een netwerk kan je ook nog bij ons toegewijde opleidingen volgen.

Toon je een buitengewone aanleg voor make-up of hairstyling? Na een zorgvuldige selectie bieden we je dan wellicht de gelegenheid om deel uit te maken van ons exclusieve JDO Talent Agency. Verder ondersteunen we je met stageplaatsen en streven we ernaar je te koppelen aan prestigieuze functies bij topmerken.

Make-up en hairstyling opleidingen van JDO Academy

WE LEREN JE GRAAG KENNEN

We zijn benieuwd naar jouw behoeftes en interesse in de beauty- en fashion industry. We maken graag kennis om al je vragen te beantwoorden of meer te vertellen over onze mogelijkheden.

Kom langs bij een van onze avonden of plan een online afspraak in om kennis te maken!

STAY CONNECTED

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends, tips en exclusieve aanbiedingen van JDO Academy? Mis niets en verbind je met ons! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, volg ons op Instagram en like onze Facebookpagina.

Samen duiken we dieper in de wereld van make-up en delen we inspiratie, kennis en passie.

×