skip to Main Content
EMPOWER FOR CHANGE

EMPOWER FOR CHANGE

HAIRDRESSERS WITHOUT BORDERS

Onlangs nam Juliette den Ouden eigenaresse van JDO Academy afscheidt van een intensieve en emotionele week in Nepal. Waar zij als ambassadeur van hairdressers without borders 21 vrouwen heeft getraind in hairstyling en makeup. Doordat zij slachtoffer zijn van huiselijk geweld, seksueel misbruik en armoede hebben zij nooit de kans gekregen om een opleiding te volgen of inkomsten te genereren.

Met kappers trainingen hebben wij een nieuwe wending aan hun leven kunnen geven. “Hairdressers without Borders heeft mij uitgekozen als ambassadeur, omdat ze mij een powervrouw vinden in de branche.

Hairdressers Without Borders JDO Academy

Het thema van deze trip was namelijk ‘Empowering for change’. Ik heb de Nepalese vrouwen trainingen in knippen, hairstyling en make-up gegeven, maar naast dit heb ik ze ook geholpen met de groei van hun zelfvertrouwen!”

JDO Academy, Make-up school Amsterdam

Deze intensieve tijd werd afgerond met een fotoshoot. Alle vrouwen werden als model op de foto gezet, omdat we het belangrijk vinden dat ze zich sterk en mooi zouden voelen.

Hairdressers Without Borders is een non-profitorganisatie op basis van liefdadigheids- en educatieve doeleinden en helpt vrouwen in Azië die in moeilijke omstandigheden leven. Door ze trainingen in het kappersvak te geven, creëren we reële kansen om hun leven te veranderen. Hierdoor kunnen zij een eigen inkomen genereren en krijgen zij een betere toekomst!

JDO Academy, Make-up & Hairstyling school Amsterdam
JDO Academy, Make-up & Hairstyling school Amsterdam

Wij zouden het fantastisch vinden als jullie ons willen helpen met het delen van ons bericht om zo meer mensen te bereiken. Het is nooit te laat om bewust te worden hoe het leven is aan de andere kant van de wereld en wat wij kunnen veranderen met het geven van educatie.

Wil jij ook een steentje kunnen bijdragen bij het helpen van het verkrijgen van een betere toekomst voor deze vrouwen? Dit kan al met een kleine donatie, hier de link voor eventuele donatie.

Liefs Juliette & JDO team

Back To Top