skip to Main Content
KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

JDO ACADEMY HEREN MAKE-UP LES

Bij JDO Academy besteden we meer aandacht aan mannen Make-up en dat pakken wij groots aan!

Wanneer onze leerlingen van de Make-up Artist Class op de helft van hun opleiding zitten. Hebben zij de herenles, dit is altijd een bijzondere les want dan maken ze niet alleen voor het eerst een man op. Maar hebben zij ook gelijk hun eerste echte Fotoshoot!

Sharp lines

JDO Academy, Make-up & Hairstyling school Amsterdam

THEMA FOTOSHOOT
Elk seizoen hebben wij een ander creatief thema voor onze Mannen Make-up les. Dit seizoen was het Sharp lines, een erg uitgesproken Make-up look met grafische lijnen.  Onze cursisten moeten het thema voorbereiden door middel van moodboards en uitgetekende looks op facesharts.

Tijdens deze les worden zij gecoacht door fotograaf Armando Branco, hierbij leren zij alle kneepjes van het vak op het gebied van een fotoshoot. Armando Branco heeft al jaren lang ervaring in de Beauty & Fashion industrie, is erg kritisch en heeft oog voor detail. Dit is super goed voor hun leer proces!

Graphic lines

JDO Academy, Make-up & Hairstyling school Amsterdam

GROEI ALS BEGINNEND ARTIEST!
Wij merken altijd na deze les dat het niveau van de beginnende artiest met stijgende lijn verhoogd. Je ziet de enthousiasme en zelf vertrouwen groeien en dat laatste is misschien nog wel het belangrijkste! Wanneer je in een leer proces zit word je vaak tegen gehouden door je onzekerheid en wanneer deze onzekerheid word overgenomen door zelf vertrouwen dan is de Sky de limit.

Student work

blank
Back To Top