skip to Main Content
JDO ACADEMY OPENT EIGEN DEUREN

JDO ACADEMY OPENT EIGEN DEUREN

JDO ACADEMY AMSTERDAM

Na 5 jaar inpandig te hebben gezeten opende JDO Academy begin dit jaar haar eigen deuren in een geheel nieuw pand in Nieuw-west Amsterdam. Eigenaresse Juliette den Ouden besloot vorig jaar na het winnen van de Coiffure Award de naam van haar onderneming te veranderen naar JDO. Al snel volgde haar zoektocht naar een eigen pand, ze had immers 1 droom en dat was haar logo op de gevel!

Na lang zoeken en veel teleurstellingen kwam Juliette dit pand tegen en was meteen verliefd! Niet alleen de hoogte en het licht van het pand. Maar ook omdat het onderdeel is van een project voor jongeren wat goed past bij de visie van Juliette. Na een afval race bleef Juliette als een van de 2 laatste ondernemers over. Na haar pitch kreeg ze te horen dat zij met haar onderneming het beste paste bij dit project. Een lot uit de loterij!

TRAININGSLOCATION

JDO Academy, Make-up school Amsterdam

Het pand werd geheel casco opgeleverd en moest vanaf de bodem opgebouwd worden. Begin Januari tekende Juliette voor deze locatie en eind maart moest het klaar zijn wegens de start van het nieuwe seizoen. Een flinke deadline!

Na precies een maand om alles voor te bereiden qua tekeningen en het vinden van de juiste aannemer. Starte de bouw mid februari toen Juliette een maand voor werk in Kaapstad zat.

Bij de terug komst van haar reis en het managen van de verbouwing op afstand belande zij direct in een rollercoaster, de bouw liep 3 maanden uit en de klassen gingen van start.

Na een hectische periode van het combineren van haar shoots, het lesgeven en de verbouwing heeft zij het eerste seizoen met succes afgerond en zijn haar leerlingen geslaagd!

PHOTOSTUDIO

JDO Academy LOCATIE AMSTERDAM

NIET ALLEEN EEN SCHOOL MAAR OOK EEN FOTOSTUDIO!
Omdat Juliette werkzaam is als internationaal Haar en Make-up Artiest en werkt voor fotoshoots. Was het voor haar een must om haar eigen fotostudio te hebben.

De ruimte is daarom functioneel ingedeeld en alle meubels zijn verrijdbaar. Zo kunnen de robuuste kaptafels opzij gezet worden en is de ruimte te gebruiken als fotostudio. Wegens de hoge ramen rondom het pand komt er veel licht binnen en is het ook tegelijk een dag licht studio.

De studio is niet alleen voor eigen gebruik maar ook te huur voor mede collega’s uit de branche zoals fotografen, stylisten, modellen en haar & make-up artiesten.

MASTERCLASSES

Back To Top