Allround make-up artist opleiding bij JDO Academy

Basic make-up cursus

Ontdek de wereld van visagie met de Basic Make-up Class van JDO Academy en ervaar de magie van opmaken. Deze training is ook ideaal voor kappers!

Basis visagie training JDO Academy

BESCHRIJVING Cursus

Wil je kennismaken met het vakgebied make-up of ben jij een kapper of schoonheidsspecialiste die zijn diensten wilt uitbreiden? Dompel jezelf dan onder in de wereld van make-up met deze 3-daagse cursus, de Basic Make-up Class van JDO Academy.

Leer jezelf in korte tijd de essentiële make-up technieken aan en creëer zowel een natuurlijke look als een avondlook. Onder begeleiding van ervaren docenten die actief zijn in het veld, krijg je niet alleen hands-on ervaring, maar ook een inkijkje of een carrière als make-up artiest iets voor jou is.

Deze training is een introductie tot het vakgebied. Wil je professioneel make-up artiest worden? Dan raden we onze complete opleiding de Make-Up Artist Class aan.

Persoonlijke aandacht door kleine klassen

Certificaat CRBKO geregistreerd

Hands-on ervaring

Korting op de vervolgopleiding

wat je leert

Basic make-up training JDO Academy
Make-up en hairstyling opleidingen van JDO Academy

INBEGREPEN IN DEZE cursus

Let op: materiaal en modellen zijn niet inbegrepen. Lees hieronder bij ‘kosten’ de mogelijkheden!

Lesprogramma

Deze make-up workshop is ontworpen voor nieuwkomers in het vakgebied. In 3 boeiende sessies maak je kennis met een reeks essentiële aspecten, van basismaterialen en -technieken tot het creëren van specifieke looks en het werken met diverse huidtypes.

Visagie voor kappers training JDO Academy

Make-up als toegevoegde waarde voor kappers

In de dynamische wereld van beauty en verzorging is het essentieel om jezelf te blijven ontwikkelen en je dienstenaanbod te diversifiëren. Door make-up aan je vaardigheden toe te voegen, onderscheid je je en bied je klanten ook een completere ervaring.

Werk je al in de beauty industrie? Dan verhoogt make-up niet alleen de klanttevredenheid, maar biedt het ook de kans op hogere inkomsten door cross-selling en up-selling mogelijkheden. De Basic Make-up Class is jouw eerste stap naar het omarmen van deze gouden kans in de beautybranche.

Basis visagie cursus JDO Academy

STARTDATA VAN DE MAKE-UP cursus

We bieden meerdere startdata in het jaar aan zodat je op een moment kunt beginnen dat jou het beste uitkomt. Raadpleeg deze pagina of neem contact op voor de eerstvolgende beschikbare startdata en zet je eerste stap in de wereld van professionele visagie.

04
mei
2024
zaterdag
Beschikbaar
Overdag
10:00
14:00

WAT ONZE STUDENTEN ZEGGEN

Jdo academy make-up en hairstyling school
Jdo academy make-up en hairstyling school
Jdo academy make-up en hairstyling school
Make-up team JDO Academy

Coaching

Bij JDO Academy zien we make-up niet alleen als een technische vaardigheid, maar ook als een reflectie van jouw unieke visie en creativiteit. In jouw kennismaking met make-up zul je uitdagingen tegenkomen, daarom is onze begeleiding tijdens de lessen persoonlijk en op maat.

Onze docenten zijn er niet alleen om je de eerste fijne kneepjes van het vak te leren, maar ook om je te helpen. En als je behoefte hebt aan extra begeleiding, dan staat onze in-house coach voor je klaar om je te helpen jouw weg te vinden in zowel je professionele als persoonlijke ontwikkeling.

Verder leren

Heb je na deze workshop de smaak te pakken en ben je benieuwd naar de diepere lagen van de visagiewereld? Dan staat de opleiding Make-up Artist Class voor je klaar. Deze vervolgopleiding duikt dieper in de technieken en kennis die essentieel zijn om elk gezichtskenmerk te begrijpen, te corrigeren en te accentueren. Omdat elk gezicht uniek is, helpt deze class je om elk individu passend advies te geven en hun schoonheid te versterken.

Bovendien, als je al de Basic Make-up Class bij ons hebt gevolgd, kun je profiteren van €200,- korting op de vervolgopleiding. Zo blijven we je stimuleren om je grenzen te verleggen en je dromen als make-up artiest waar te maken

Make-up opleidingen van JDO Academy

Kosten

Het totale lesgeld voor de cursus bedraagt €699, waarbij een aanbetaling van €199 als inschrijfkosten vereist is bij het inschrijven. Deze inschrijfkosten worden vervolgens in mindering gebracht op het totale lesgeld.

JDO Academy is een erkende educatieve instelling, waardoor het lesgeld vrijgesteld is van BTW. Voor meer details over betalingsmogelijkheden en onze voorwaarden, verwijzen we je graag naar onze algemene voorwaarden.

MATERIAAL

Een goed begin is het halve werk! Tijdens de opleiding neem je zelf make-up spullen en spelden mee. Heb je deze nog niet tot je beschikking of ben je op zoek naar hoogwaardige kwaliteit erin? Wij verkopen ook materiaal bij JDO Academy, informeer hiervoor bij onze docenten.

Make-up en hairstyling opleidingen van JDO Academy
Make-up school JDO Academy

MODELLEN

Tijdens de opleiding dien je zelf tijdig te zorgen voor modellen om op te oefenen tijdens de les. Tip: vraag vrienden en familie om je heen of informeer onze docenten voor meer tips.

WE LEREN JE GRAAG KENNEN

We zijn benieuwd naar jouw behoeftes en interesse in de beauty- en fashion industry. We maken graag kennis om al je vragen te beantwoorden of meer te vertellen over onze mogelijkheden.

Kom langs bij een van onze avonden of plan een online afspraak in om kennis te maken!

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe werkt het inschrijven?

De inschrijfprocedure werkt via ons inschrijfformulier. Het team van JDO Academy zal je bijstaan met persoonlijke assistentie gedurende je inschrijving en voorbereiding.

Stap 1: Inschrijven via het inschrijfformulier

  • Vul het inschrijfformulier in.

  • Na inschrijving ontvang je een bevestiging van je aanmelding via e-mail.

  • We nemen contact met je op voor meer informatie.

 

Stap 2: Betalingsprocedure

  • Je ontvangt een factuur voor het lesgeld.

  • Kies je betalingswijze: betaal in één keer of kies voor een termijnbetaling.


Stap 3: Voorbereiding op de Start

Je krijgt alle benodigde informatie toegestuurd via e-mail, inclusief het lesprogramma en overige relevante details om je studie bij JDO Academy succesvol te starten.

JDO Academy bevindt zich in Amsterdam op onderstaande adres:

JDO Academy
August Allebéplein 1076
1076 AC Amsterdam

Voor de deur is het op zondag en iedere dag na 19.00 uur gratis parkeren.

TIP: Voer ‘JDO Academy’ in op Google Maps, dan kom je op de juiste plek voor de deur uit in plaats van op het plein. Geef dit ook door aan je modellen.

Wij hanteren geen huiswerk voor de Basic Make-up Class, maar adviseren wel om het geleerde thuis te oefenen.

  • Directe omgeving: we raden aan om eerst je directe omgeving te vragen, denk aan familie, vrienden of buren. Wellicht kennen zij ook nog iemand die het ook leuk vind om voor je model te staan.

  • Social media post: uiteraard kan je ook jouw eigen social media inzetten door een post met een oproep te delen. Wat hierin kan helpen is om @jdo-academy in je oproep te taggen zodat wij deze ook op ons kanaal kunnen delen (let wel: dit kan alleen als je een openbaar profiel hebt).

  • Oproep in Facebook groepen: er zijn op Facebook ook groepen waarin je oproepen kunt plaatsen dat je een model zoekt om op te oefenen. Er wordt hierin vaak een vergoeding verwacht, maar dit hoeft niet. Wees duidelijk in je communicatie hierin.

  • Mensen aanspreken: een andere wellicht wat meer uitdagende optie is om mensen op straat of onderweg gewoonweg te benaderen, maar we begrijpen dat dit wel een drempel kan zijn.

Helaas is het niet mogelijk om studiefinanciering aan te vragen, omdat JDO Academy een particulier opleidingsinstituut is.

Bij JDO Academy ben je verzekerd van kwaliteit en een hoog niveau. Na afronding van je opleiding ontvang je daarom ons eigen JDO certificaat, waar we bewust voor hebben gekozen in plaats van een branchediploma. We zijn namelijk trots op ons CRBKO-registratie en het feit dat 95% van onze studenten slaagt. Bij afronding van een opleiding of cursus wordt dit certificaat uitgereikt als erkenning van jouw prestaties en vakmanschap.

Bij JDO Academy staan we voor kwaliteit en consistentie in onze opleidingen. De lesmaterialen zijn niet inbegrepen bij de kosten. Hoewel je niet verplicht bent om met onze producten te werken, raden we je aan om onze zorgvuldig samengestelde pakketten aan te schaffen. Dit garandeert niet alleen een hoge standaard tijdens de opleiding, maar zorgt er ook voor dat we alle studenten gelijkwaardig kunnen beoordelen. Mocht je slechts een gedeelte van het startpakket nodig hebben, dan is het mogelijk om producten afzonderlijk te bestellen.

Ja, als je je inschrijft bij JDO Academy, is het belangrijk dat je bij elke les een model meebrengt om op te oefenen. Echter, indien er een professionele fotoshoot inbegrepen is zorgen wij voor een professioneel model, hiervoor worden apart kosten gerekend die we specificeren op de factuur. Bovendien is het essentieel dat je voor je huiswerk ook thuis op modellen oefent.

Wanneer je een les mist dan kun je deze in een ander seizoen inhalen in overleg met onze coördinator.
×