Prive training Haar en make-up school JDO Academy

Salon training

Versterk jouw salon met toonaangevende technieken en innovatieve inzichten door de salon trainingen van JDO Academy.

Haarstyling Salon training JDO Academy

BESCHRIJVING training

Bij JDO Academy transformeren we passie voor haar en make-up naar meesterschap in de salon. Onze op maat gemaakte salon trainingen stimuleren creativiteit en vakmanschap, waardoor salons hun service naar een hoger niveau tillen.

Elk programma, van haarkleuringen, hairstyling tot make-up, is ontworpen om teamprestaties te optimaliseren en een ongeëvenaarde klantbeleving te bieden. Met een mix van educatie, inspiratie en ontwikkeling positioneert jouw salon zich als toonaangevend in de branche.

Training in jouw eigen salon of bij JDO Academy

Les van toonaangevende experts uit beauty en mode

Hands-on sessies voor direct toepasbare vaardigheden

Persoonlijke aandacht met individuele begeleiding

wat je leert

Salon training Haar en make-up school JDO Academy
Hairstyling training JDO Academy Amsterdam

Inbegrepen in deze training

Let op: materiaal en modellen zijn niet inbegrepen. Lees hieronder bij ‘kosten’ de mogelijkheden!

Lesprogramma van de salon training

Bij JDO Academy ontdek je uiteenlopende salon trainingen, variërend van hedendaagse hairstyling tot specifieke make-up technieken. Of je nu kiest voor kleurtrainingen, moderne haarstijlen of fotoshoot voorbereiding, er is altijd een perfecte match voor jouw salonbehoeften. Vraag onze brochure aan en ontdek de verschillende trainingen.

HAIRSTYLING

KLEUR TRAININGEN

MAKE-UP TRAININGEN

OVERIGE TRAINING

Balayage salon training JDO Academy

Onze educators

De educators achter de salon trainingen van JDO Academy zijn meer dan gewoon trainers; ze zijn gepassioneerde experts in hun vakgebied. Met achtergronden die variëren van internationaal Hair & Make-up Artistry tot het winnen van prestigieuze awards, brengen ze een schat aan ervaring, kennis en inspiratie rechtstreeks naar jouw salon.

OPRICHTER EN EDUCATOR: JULIETE DEN OUDEN ​

Juliette den Ouden is een gedreven ondernemer en internationaal Hair & Make-up Artist en bekroond als ‘Hairdresser of the Year’ tijdens de Coiffure Awards 2021. Ze is bekend als de founder van JDO Group en erkend als een van de top 10 Make-up Artiesten wereldwijd.

Juliette den Ouden founder JDO Academy

EDUCATOR: Sabrina Dijkman

Haar & Make-up Artist Sabrina Dijkman is een toegewijde expert in Hair & Beauty, met een indrukwekkend portfolio dat tv, modeshows en glossy magazines omvat. Haar passie voor lesgeven is even grenzeloos als haar vakmanschap.

Sabrina Dijkman Educator JDO Academy

EDUCATOR: LILY BOK-LAN ONG​

Lily Ong is een jonge, dynamische ondernemer met een credo van grenzeloze mogelijkheden. Ze is actief in het kappersvak sinds haar 15e en zowel een ervaren hairstylist, color specialist, make-up artist als educator. 

Lily Ong Educator JDO Academy

EDUCATOR: Chantal van 't Hof

Chantal van ’t Hof is al sinds jonge leeftijd gepassioneerd over haar en make-up. Ze heeft zich ontwikkeld van ervaren kapster tot een vaardige make-up artiest en educator. Haar carrière omvat werk bij vooraanstaande salons, deelname aan fotoshoots en shows. 

Chantal van 't Hoff Educator JDO Academy

WAT ONZE STUDENTEN ZEGGEN

Jdo academy make-up en hairstyling school
Jdo academy make-up en hairstyling school
Jdo academy make-up en hairstyling school
Hairstyling en Make-up School JDO Academy

Persoonlijke aandacht met optimale begeleiding

Onze trainers van JDO Academy staan voor persoonlijke aandacht en optimale begeleiding. We dagen je uit om je talent en creativiteit verder te ontwikkelen geheel op jouw niveau. Om deze kwaliteit te kunnen bieden, worden er bij grotere groepen van 8 of meer deelnemers per trainingsdag twee trainers ingezet om jullie team optimaal te begeleiden.

Aanmelden kan vanaf vier personen. Geniet van speciale kortingen bij groepen vanaf vijf personen.

Verder leren bij JDO

Bij JDO Academy stopt het leren nooit na één training. Na het voltooien van onze salon trainingen, nodigen we je uit om je reis in de wereld van beauty en stijl voort te zetten. Duik dieper in het vakgebied met onze gespecialiseerde opleidingen in make-up en hairstyling.

Of je nu een beginnende liefhebber bent of een ervaren professional, bij JDO bieden we een breed scala aan cursussen die je vaardigheden naar een hoger niveau tillen. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om je expertise uit te breiden en je carrière in de beauty-industrie een boost te geven.

JDO Management Creative artist Agency

Trainingen op maat, prijs op aanvraag

Investeren in kwaliteit en expertise is altijd de moeite waard. Bij JDO Academy waarborgen we deze kwaliteit in elke training en sessie die we aanbieden. De kosten van onze salon trainingen zijn op aanvraag, zodat we samen kunnen kijken naar de beste optie die aansluit op jouw specifieke behoeften.

Bovendien bieden we de mogelijkheid om trainingen op maat te maken, zodat ze perfect passen bij jouw salon en team. Neem contact met ons op om een gedetailleerd kostenoverzicht te ontvangen en om te ontdekken hoe we jullie leertraject kunnen personaliseren.

Materiaal en modellen

Een goed begin is het halve werk! Voor onze salon trainingen is het essentieel dat deelnemers zelf voor hun make-up, model of dollhead, standaard en overige materialen zorgen; deze zijn niet inbegrepen.

Gelukkig biedt JDO Academy wel de mogelijkheid om benodigd materiaal te bestellen of te huren, zodat iedere deelnemer optimaal voorbereid aan de training kan beginnen. Informeer graag bij je aanvraag naar de mogelijkheden hierin.

Make-up en hairstyling opleidingen van JDO Academy

WE LEREN JE GRAAG KENNEN

We zijn benieuwd naar jouw behoeftes en interesses als salon manager of eigenaar. We maken graag kennis om al je vragen te beantwoorden of meer te vertellen over onze mogelijkheden.

Kom langs bij een van onze avonden of plan een online afspraak in om kennis te maken!

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe werkt het inschrijven?

Voor Salontraining, is de inschrijfprocedure handmatig. Je meld je aan via het inschrijfformulier en ontvangt hiervan een bevestiging. Hierna zal het team van JDO Academy je bijstaan met persoonlijke assistentie over de salon training.

JDO Academy bevindt zich in Amsterdam op onderstaande adres:

JDO Academy
August Allebéplein 1076
1076 AC Amsterdam

Voor de deur is het op zondag en iedere dag na 19.00 uur gratis parkeren.

TIP: Voer ‘JDO Academy’ in op Google Maps, dan kom je op de juiste plek voor de deur uit in plaats van op het plein. Geef dit ook door aan je modellen.

Helaas is het niet mogelijk om studiefinanciering aan te vragen, omdat JDO Academy een particulier opleidingsinstituut is.

Bij JDO Academy ben je verzekerd van kwaliteit en een hoog niveau. Na afronding ontvang je daarom ons eigen JDO certificaat, waar we bewust voor hebben gekozen in plaats van een branchediploma. We zijn namelijk trots op ons CRBKO-registratie en het feit dat 95% van onze studenten slaagt. Bij afronding wordt deze uitgereikt als erkenning van jouw prestaties en vakmanschap.

Bij JDO Academy staan we voor kwaliteit en consistentie in onze opleidingen. De lesmaterialen zijn niet inbegrepen bij de kosten. Hoewel je niet verplicht bent om met onze producten te werken, raden we je aan om onze zorgvuldig samengestelde pakketten aan te schaffen. Dit garandeert niet alleen een hoge standaard tijdens de opleiding, maar zorgt er ook voor dat we alle studenten gelijkwaardig kunnen beoordelen. Mocht je slechts een gedeelte van het startpakket nodig hebben, dan is het mogelijk om producten afzonderlijk te bestellen.

Ja, als je je inschrijft voor een make-up cursus of opleiding bij JDO Academy, is het belangrijk dat je bij elke les een model meebrengt om op te oefenen. Echter, voor fotoshoots zorgen wij voor een professioneel model, hiervoor worden apart kosten gerekend die we specificeren op de factuur. Bovendien is het essentieel dat je voor je huiswerk ook thuis op modellen oefent.

Voor degenen die een hairstyling training volgen: je oefent doorgaans op een oefenhoofd. Ben je al een ervaren hairstylist? Dan is het meenemen van een model toegestaan.

×