Inschrijven Make-up Artist Class

Welkom op onze inschrijfpagina! Hier start het pad naar jouw professionele toekomst. Vul het inschrijvingsformulier in en kies jouw opleiding of cursus en betaalwijze. Hoewel de betaling niet direct online plaatsvindt, ontvang je na inschrijving een bevestiging en factuur van ons. Deze bevestiging garandeert jouw plek binnen de gekozen opleiding of cursus.

Let wel: inschrijving brengt een betalingsverplichting met zich mee. We adviseren je daarom goed onze algemene voorwaarden door te nemen voordat je verder gaat. Wees gerust, je persoonlijke gegevens worden zorgvuldig en in overeenstemming met de privacywetgeving verwerkt.

Alle details, van cursus- tot opleidingsprijzen tot eventuele extra kosten voor materialen en modellen, zijn te vinden in onze brochure en op de webpagina. Laten we samen aan jouw toekomst bouwen!

STAY CONNECTED

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends, tips en exclusieve aanbiedingen van JDO Academy? Mis niets en verbind je met ons! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, volg ons op Instagram en like onze Facebookpagina.

Samen duiken we dieper in de wereld van make-up en delen we inspiratie, kennis en passie.

×