Opleidingen van JDO Academy

Transformeer jouw passie voor beauty en styling naar een bloeiende carrière met de vakkundige opleidingen van JDO Academy. Elk programma, van onze Make-up Artist Class tot onze intensieve Hairstyling Class, is zorgvuldig ontworpen om jou niet alleen technische vaardigheden bij te brengen, maar ook om je persoonlijke en professionele groei te stimuleren, ondersteund door directe begeleiding van experts uit de industrie.

Stap met vertrouwen in je toekomst, verrijkt met praktijkervaring, een erkend certificaat en een professioneel netwerk dat je ondersteunt in jouw unieke reis binnen de beautywereld.

Deze class biedt een intensieve en exclusieve hairstyling opleiding met praktische lessen, persoonlijke begeleiding en een fotoshoot.
8 weken weken
€2.855,-
Deze Make-up artist opleiding leidt je op tot professional in de make-up & beauty industrie (voor beginners en ervaren artiesten)
16 weken weken
€3.510,-

WAAROM JDO ACADEMY?

  • Leer direct van actieve experts uit de beauty- en fashionindustrie, allen getraind en geregistreerd onder de visionaire blik van Juliette den Ouden.
  • Ervaar onze kleinschalige klassen en de daaruit voortkomende intensieve, persoonlijke begeleiding.
  • Doe onmisbare praktijkervaring op bij professionele shoots en shows tijdens en na je opleiding.
  • Groei als artiest én individu met ons ervaren team en geniet van extra ondersteuning door middel van in-house coaching.
  • Stap met vertrouwen in je toekomst met ons erkende certificaat, een indrukwekkend portfolio, en kansen in de beautywereld.
  • Draag bij aan een goed doel; met jouw inschrijving doneren wij 5% aan een maatschappelijk project.
Jdo academy make-up en hairstyling school

WAT ONZE STUDENTEN ZEGGEN

Jdo academy make-up en hairstyling school
Jdo academy make-up en hairstyling school
Jdo academy make-up en hairstyling school
juliette den ouden Make-up en hairstyling opleidingen van JDO Academy

Coaching

Bij ons leer je niet alleen alles over visagie, maar helpen we je ook groeien als persoon en artiest. Het leren van nieuwe skills gaat soms gepaard met uitdagingen en wij zijn er om je daarbij te ondersteunen, zodat je zelfverzekerd jouw talent ontwikkelt.

Onze educators hebben ook een coaching achtergrond en helpen je te herkennen waar je behoeftes liggen, om zo onzekerheden weg te nemen en persoonlijke groei te stimuleren. Heb je extra hulp nodig? We hebben een professionele in-house coach beschikbaar om samen met jou te kijken naar een plan dat jou persoonlijk en professioneel laat bloeien.

JOUW TOEKOMST NA JDO

Na je opleiding bij de JDO Academy openen we samen de deuren naar een professionele carrière in de beautywereld. Naast het behalen van je erkend certificaat en het opbouwen van een indrukwekkend portfolio, bieden we een stevig vangnet en volop doorgroeimogelijkheden.

Beschik je over een natuurlijk talent en een drive om in je carrière te investeren? Dan kun je na een selectieprocedure de kans krijgen om je bij het JDO Talent Agency aan te sluiten. Bovendien faciliteren we stages en hebben we de intentie om je te begeleiden naar posities als beautyconsulent bij gerenommeerde merken zoals MAC Cosmetics, Bobbi Brown, en Chanel.

Make-up en hairstyling opleidingen van JDO Academy

WE LEREN JE GRAAG KENNEN

We zijn benieuwd naar jouw behoeftes en interesse in de beauty- en fashion industry. We maken graag kennis om al je vragen te beantwoorden of meer te vertellen over onze mogelijkheden.

Kom langs bij een van onze avonden of plan een online afspraak in om kennis te maken!

STAY CONNECTED

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends, tips en exclusieve aanbiedingen van JDO Academy? Mis niets en verbind je met ons! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, volg ons op Instagram en like onze Facebookpagina.

Samen duiken we dieper in de wereld van make-up en delen we inspiratie, kennis en passie.

×