skip to Main Content
blank

SALON TRAININGEN

SALON TRAININGEN

Jezelf of als team verder ontwikkelen binnen de salon?
Ontdek een van onze salon trainingen en creëer meer toegevoegde
waarde voor je klanten met nieuwe skills binnen je team!

Wij geloven in educatie

Educatie, inspiratie en ontwikkeling. Deze drie woorden bieden jouw salon veel mogelijkheden. Mogelijkheden om meer voor jouw klanten te kunnen betekenen, een extra service aan te kunnen bieden en jouw business te upgraden.

Daarom hebben wij speciaal voor kappers een geheel nieuw educatie programma ontwikkeld. Laat je team inspireren door de samengestelde trainingen of een training op maat bij jouw in de salon. Onze trainingen met praktijkgerichte hands-on sessies zijn de perfecte manier om de teamprestaties te verbeteren, geeft nieuwe energie in de salon en jouw personeel wordt weer weer op een creatieve manier gestimuleerd.

JDO Academy, Make-up school

SALON TRAINING MAKE-UP

Wist je dat make-up een makkelijke en toepasbare tool is om je omzet te verhogen in de salon? Met een training op maat kan iedere kapper in jouw salon getraind worden zodat er meer kennis en zekerheid in huis is om dit aan te bieden.

JDO ACADEMY

SALON TRAINING HAIR

Meer behoefte aan kennis van hairstyling in de salon, zoals het opsteken van het haar, bevestigingstechnieken en mooi los haar creëeren? Leer nieuwe technieken zodat je als hairstyling toe kan voegen aan je vaardigheden palet en uitdagende bruidskapsels en hairdos durft aan te gaan.

Back To Top