skip to Main Content
JDO Academy, Make-up school Amsterdam

MEET THE TEAM

JDO Academy bestaat uit een hecht team van educators/ professionals  die dagelijks achter de schermen aan het werk zijn voor opdrachten en shoots.

Zij delen met passie hun kennis en ervaring aan nieuw talent. Maak kennis met deze toppers!

Lijkt het jou leuk om ons team te versterken? Stuur ons jouw motivatie!

JDO Academy, Make-up school Amsterdam
Juliette den Ouden Founder JDO Academy
Juliette den Ouden Founder JDO Academy

JULIETTE DEN OUDEN

Founder JDO academy, educator

Juliette werkzaam als award winning international Hair & Make-up Artist en founder van de JDO Group waar JDO Academy onderdeel van is.

Zij is trend developer en verzorgt het haar en make-up voor gerenommeerde shoots, bladen en celebrities.

 

Juliette heeft een enorme passie voor haar werk als internationaal Haar en Make-up artiest en ook voor het opleiden en trainen van anderen.

Dit is voor haar een van de redenen geweest waarom ze 10 jaar geleden de Academy heeft opgezet. JDO Academy is nu uitgegroeid tot een gerenomeerde Academy waar velen met succes zijn afgestudeerd en nu werkzaam zijn in de fashion/ beauty industrie.

Verder zet Juliette zich graag in voor goede doelen.

Zo is ze de Ambassadeur van Hairdressers Without Borders en heeft ze haar eigen stichting genaamd “Unity for Albinisme” waarmee ze projecten voor mensen met Albinisme in Afrika supporten.

blank

LILY BOK-LAN ONG

Educator Hairstyling & Make-up

Lily is een van de educators van JDO Academy. Zij is een ervaren Hair & Make-up artist en werkt in de salon als hairstylist en color specialist.

Lily wist al van kinds af aan dat ze aan de slag wilde als kapper. Na haar opleiding was ze nog niet uitgeleerd en wilde ze meer leren. Hoewel ze al veel had geleerd over hairstyling en make-up, had ze nog niet het vertrouwen om te geloven in haar kwaliteit op dit gebied. Uiteindelijk is ze bij de JDO Academy gekomen en hier heeft ze zichzelf vol vertrouwen ontwikkeld tot hair & make-up artist en volwaardig educator!

Lily vindt het belangrijk dat leerlingen ook een dergelijke groei doormaken en leren zelfverzekerd te zijn in hun talent. Door haar vriendelijke en rustige houding komen leerlingen makkelijk naar haar toe om vragen te stellen, en ze zorgt er altijd voor dat ze hen goed helpt.

Buiten haar werk als educator is Lily zelfstandig werkzaam als kapper en colorspecialist in haar thuisstad Utrecht. Ze is technisch ijzersterk en daarnaast erg creatief; een goede combinatie!

Ook is ze werkzaam als hairstylist en make-up artiest voor fotoshoots en modeshows.

In haar vrije tijd is Lily graag creatief bezig en schrijft en tekent ze in haar journal of leest ze een goed boek. Ze vindt het heerlijk om te reizen en gaat graag naar Spanje. ‘Live a little’, genieten van het leven maar ook durven uit je comfortzone te stappen is belangrijk voor Lily. Ze helpt leerlingen graag die uitdaging aan te gaan!

blank
Hulya Aydos JDO Academy
Hulya Aydos JDO Academy

HULYA AYDOS

Account manager

Hulya is het eerste aanspreekpunt voor al onze studenten, klanten en partners.

Zij is verantwoordelijk voor JDO Academy achter de schermen. Ze is ook fotografe en maakt de mooie foto’s tijdens de lessen!

Hulya is de moeder van de Academy waardoor studenten zich gelijk thuis voelen.

 

Back To Top