skip to Main Content
JDO Academy, Make-up school Amsterdam

MEET THE TEAM

JDO Academy bestaat uit een hecht team van professionals die dagelijks achter de schermen aan het werk zijn voor opdrachten en shoots.

Zij delen met passie hun kennis en ervaring aan nieuw talent. Maak kennis met deze toppers!

Lijkt het jou leuk om ons team te versterken? Stuur ons jouw motivatie!

JDO Academy, Make-up school Amsterdam
Juliette den Ouden Founder JDO Academy

JULIETTE DEN OUDEN

Founder JDO academy, educator

Juliette werkzaam als award winning international Hair & Make-up Artist en founder van de JDO Group waar JDO Academy onderdeel van is.

Zij is trend developer en verzorgt het haar en make-up voor gerenommeerde shoots, bladen en celebrities.

Juliette den Ouden Founder JDO Academy
JDO Academy docent Anouk van Emmerink
JDO Academy docent Anouk van Emmerink
blank

ANOUK VAN EMMERIK

Educator Hairstyling & Make-up

Anouk is sinds 2015 werkzaam als educator bij JDO Academy en werkt jaren lang als succesvol Haar & Make-up artiest voor verschillende fashion en Bridal opdrachten.

Ze begon op haar 15e in salons te werken en na het afronden van de kappersopleiding en visagietraining is ze zichzelf blijven ontwikkelen. Sinds 2012 werkt ze zelfstandig als bruidsvisagist en hairstylist. Werken met bruiden vindt Anouk erg inspirerend, omdat ze het geweldig vindt mensen er op het allermooist uit te laten zien. Met haar styling en visagie geeft ze bruiden net dat extra beetje zelfvertrouwen om er een geweldige dag van te maken.

Voor haar werk als bruidsvisagist en hairstylist heeft Anouk meerdere awards gewonnen.

Maar naast bruiloften werkt Anouk ook als make-up artiest en hairstylist voor fotoshoots. Tussen al het werken door is Anouk graag actief bezig in de natuur; hardlopen door het bos, surfen of een lekkere lange wandeling door de Ardennen.

Als educator is Anouk gericht op het geven van zelfvertrouwen aan haar leerlingen. Naast dat ze uiteraard erg goed is in het uitleggen van verschillende technieken, vindt ze het belangrijk dat leerlingen durven te proberen.

In haar werk is zelfverzekerdheid een must, en dus doet Anouk er alles aan de leerlingen van de JDO Academy vertrouwen in hun eigen kunnen te geven.

Haar motto is niet voor niets ‘she thought, so she could’, want met passie en geloof in jezelf kan je al je dromen waarmaken!

blank

LILY BOK-LAN ONG

Educator Hairstyling & Make-up

Lily is een van de educators van JDO Academy. Zij is een ervaren Hair & Make-up artist en werkt in de salon als hairstylist en color specialist.

Lily wist al van kinds af aan dat ze aan de slag wilde als kapper. Na haar opleiding was ze nog niet uitgeleerd en wilde ze meer leren. Hoewel ze al veel had geleerd over hairstyling en make-up, had ze nog niet het vertrouwen om te geloven in haar kwaliteit op dit gebied. Uiteindelijk is ze bij de JDO Academy gekomen en hier heeft ze zichzelf vol vertrouwen ontwikkeld tot hair & make-up artist en volwaardig educator!

Lily vindt het belangrijk dat leerlingen ook een dergelijke groei doormaken en leren zelfverzekerd te zijn in hun talent. Door haar vriendelijke en rustige houding komen leerlingen makkelijk naar haar toe om vragen te stellen, en ze zorgt er altijd voor dat ze hen goed helpt.

Buiten haar werk als educator is Lily zelfstandig werkzaam als kapper en colorspecialist in haar thuisstad Utrecht. Ze is technisch ijzersterk en daarnaast erg creatief; een goede combinatie!

Ook is ze werkzaam als hairstylist en make-up artiest voor fotoshoots en modeshows.

In haar vrije tijd is Lily graag creatief bezig en schrijft en tekent ze in haar journal of leest ze een goed boek. Ze vindt het heerlijk om te reizen en gaat graag naar Spanje. ‘Live a little’, genieten van het leven maar ook durven uit je comfortzone te stappen is belangrijk voor Lily. Ze helpt leerlingen graag die uitdaging aan te gaan!

blank
JDO Academy Make-up school
Hulya Aydos JDO Academy
Hulya Aydos JDO Academy

HULYA AYDOS

Account manager

Hulya is het eerste aanspreekpunt voor al onze studenten, klanten en partners. Zij is verantwoordelijk voor JDO Academy achter de schermen.

Back To Top