skip to Main Content
JDO Academy
Juliette den Ouden, JDO Academy

MAKE-UP

MAKE-UP

JDO Academy verzorgt workshops en opleidingen voor iedereen die zijn/haar passie op het gebied van Make-up en Haarstyling (verder) wil ontwikkelen voor zowel starters als professionals. Bij JDO Academy kun je terecht voor workshops, opleidingen, salon trainingen, masterclasses en zelfs privé-trainingen. Alles wordt precies afgestemd op jouw unieke behoeftes. JDO Academy heeft een zeer professioneel programma van opleidingen en trainingen ontwikkeld na meer dan vijftien jaar ervaring in de nationale en internationale Beauty & Fashion industrie.

Juliette den Ouden, JDO Academy

MAKE-UP ARTIST CLASS

Heb jij een passie voor make-up en wil je hier je beroep van maken? JDO Academy heeft een effectieve opleiding ontwikkeld  “The Make-up Artist Class”. In 16 lessen werk je stap voor stap aan je technieken, -vaardigheden en –kennis waardoor je snel, efficiënt en onder de juiste begeleiding wordt opgeleid tot All-round Make-up Artist.

Juliette den Ouden, JDO Academy

SALON MAKE-UP TRAINING

Make-up is vaak een onderdeel in de salon wat vergeten word, dit omdat er te weinig tijd voor word vrij gemaakt of omdat er te weinig kennis van is. Zonde! Want Make-up is een heel makkelijk toepasbaar tool om je omzet te verhogen en je klanten te binden. JDO Academy geeft Make-up training op maat bij u in de salon!

Juliette den Ouden, JDO Academy

BASIC MAKE-UP CLASS

Deze 2 daagse training is geschikt voor iedereen die kennis wil maken met het vak visagie. Heb jij ook een passie voor make-up maar weet je niet of het echt iets is voor jou? Volg dan onze Basic Make-up Class hier leer je de basis hoe je een mooie make-up aanbrengt bij anderen. Na deze training weet je of het vak visagie bij jou past en kun je doorstromen naar de Make-up artist Class.

Juliette den Ouden, JDO Academy

PRIVATE MAKE-UP CLASS

Wil je maximaal begeleid worden? JDO biedt je de mogelijkheid om zowel als starter of als professional privé les te volgen. Zo is de aandacht volledig op jou gericht en kun je de training volledig op jouw eigen tempo volgen. Zo wordt naadloos ingespeeld op jouw behoeften en word er een custom-made training voor jou ontworpen.

Back To Top